Protuum Kunsthal en Episch centrum voor Ruimtelijke kunst in Zevenaar
Kunsthal en Episch centrum voor Ruimtelijke kunst
[ Kunsthal Zevenaar ] [ Intiütief Beeldhouwen ] [ Open atelier ] [ Coaching ] [ Adres ] [ Contact ] [ Kunsthal Zevenaar ] [ Madeleine Corbey ]

Opening Kunsthal Zevenaar

Pop-up expositie - De Kunsthal Zevenaar- 12 kunstenaars tonen hun werk Kunsthal Zevenaar Protuum
Spectaculaire Opening op Vrijdagavond 15 april 2016, vanaf 19:00 uur met een optreden van Vocal group Qoorieus om 19:30 en 20:30 uur. Zaterdag 16 en zondag 17 april open van 11:00 tot 17:00 uur
Fahrenheitstraat 3, 6902 PX Zevenaar Gratis parkeren
Voor de uitnodiging van de kunsthal klik hier

Kunsthal Zevenaar In de loop der jaren heb ik veel papier en pulpwerken gemaakt. en op deze foto zien er u een glimp van, want voor kunst geldt je moet het toch in het echt zien en bij mijn ruimtelijk werk geld zelf u moet er eens omheen lopen.
In deze jachtige tijd, voel je misschien ook wel eens de behoefte om rust te vinden. Steeds worden we maar weer geprikkeld. Er is zo veel mogelijk, we moeten steeds maar keuzes maken, voor velen is dat het geval, althans, zo wordt het ervaren.

Protuum

Protuum volgt een heel andere benadering, eea veel meer gericht op je eigen kracht. Protuum is een label van Atelier Allegro, maar zij vond een apart naam noodzakelijk omdat Protuum op een andere manier werkt. Beeldhouwen vanuit je hart kun je zien als een verandering in je leven. Het zal je gaan helpen rust te vinden/ervaren en te laten zien dat je keuzes hebt. De beelden die je maakt zullen je dan ook veel dierbaarder zijn. Je zult je er nog meer mee verbinden.

Ik volg dan ook geen mathematische benadering, ik laat de steen spreken. Door wat meer bij jezelf te kunnen blijven, blijft wellicht ook je energie bij zaken waar je grip op hebt en gaat niet je kostbare energie verloren.

Kunsthal Zevenaar

Een prachtige nieuwe locatie Fahrenheitstraat 3 te Zevenaar (Liemers) en tijd voor een andere aanpak, dat ga ik ook doen in deze kunsthal, in deze hal vol kunst ga ik mijn grote papier en pulpwerk maken en exposeren, maar ook is het mogelijk voor serieuze mensen om het open atelier te volgen.

Madeleine Corbey

Madeleine Corbey is een beeldend kunstenaar uit Duiven (bij Arnhem), die in de wijde regio lessen beeldhouwen verzorgd en nu weer in Zevenaar is neergestreken (Madeleine zat van 2011-2016 in het Arsenaal1309 in Doesburg en al eerder in het Oude Postkantoor in Zevenaar en nu is ze dan neergestreken in het voormalige post en sorteer centrum op de Hengelder.

Cursussen en workshops

Agenda

Zevenaar heeft in het weekend van 17 april een kunsthal, en kunstkantoren. Ruim 10 kunstenaars tonen hun werk hier een inkijkje tijdens de opbouw

Adres Protuum

Protuum is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 3, 6902 PX, Zevenaar (Liemers). Er kan binnen worden gewerkt, maar ook kan er buiten gewerkt al dan niet onder een overkapping. De start en koffie en thee is binnen.

Correspondentie adres: Brederode 20, 6922 BM Duiven (Gelderland)
Tel: 0316-281174, GSM: 06-23937822

ING: IBANL: NL 71 INGB 0009150207 t.n.v Atelier-Galerie-Allegro
KVK: 09119365 Arnhem
BTW nr: 118444712 B01
e-mail adres Protuum

[ Kunsthal Zevenaar ] [ Intiutief Beeldhouwen ] [ Open atelier ] [ Coaching ] [ Adres ] [ Contact ] [ Madeleine Corbey ] ] [ Atelier Allegro ]